Tarieven & Offerte

Meest geboekte pakketten en arrangementen

Optie A

Pakket Feest all inclusive DJ Guido Nobel

* Afgebeelde lichtgevende dansvloer niet inbegrepen.

Optie B

Pakket Lounge all inclusive DJ en pianist Guido Nobel

Optie C

Pakket Ceremonie all inclusive pianist Guido Nobel

Optie D

Arrangement all inclusive DJ en pianist Guido Nobel

* Afgebeelde lichtgevende dansvloer niet inbegrepen. Combinatievoordeel uitsluitend van toepassing wanneer alle optredens op dezelfde datum en dezelfde locatie plaatsvinden.

Optie E

Arrangement Feest + tweede pakket DJ & Pianist Guido Nobel

* Afgebeelde lichtgevende dansvloer niet inbegrepen. Combinatievoordeel uitsluitend van toepassing wanneer alle optredens op dezelfde datum en dezelfde locatie plaatsvinden.

Optie F

* Combinatievoordeel uitsluitend van toepassing wanneer alle optredens op dezelfde datum en dezelfde locatie plaatsvinden.

  • Alle hierboven genoemde totaalprijzen zijn inclusief BTW (9%) en in principe inclusief kilometerkosten naar en van locaties 'boven de grote rivieren', binnen Nederland. Met de huidige ontwikkelingen (2022) op o.a. de wereldwijde energie- en brandstofmarkt is niet te garanderen dat kilometerkosten volledig inbegrepen zijn op de uiteindelijke optreeddatum. E.e.a. naar redelijkheid en billijkheid.

  • Voor optredens op maandagen, dinsdagen en woensdagen geldt aanvullend 10% MaDiWo-korting op bijna alle pakketten en arrangementen, op donderdagen bedraagt deze korting 5%. Feestdagen en pakketten waarin al tarieven afhankelijk van weekdag worden benoemd, zijn hierop uitgezonderd.

Vraag beschikbaarheid / offerte aan

Aanvullende informatie m.b.t. tarieven

  • Kilometer- en eventuele overnachtingskosten bij optredens 'beneden de grote rivieren' (grofweg provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg) zijn in overleg, evenals bij optredens in het buitenland en optredens op de Waddeneilanden.

  • Tarieven voor feestdagen zijn in overleg.

  • De tarieven met combinatievoordeel zijn uitsluitend van toepassing wanneer de geboekte optredens op dezelfde datum en dezelfde locatie plaatsvinden. Optreden, op- en afbouw van instrumenten en apparatuur in verschillende ruimtes binnen of direct rondom dezelfde locatie zijn overigens wel inbegrepen.

  • Bij combinatieboekingen verspreid over meerdere dagen en/of locaties is eventuele combinatiekorting in overleg.