Update: 27 november 2023

Let op:

Op deze pagina tref je Guido's voormalige tariefopbouw, pakketten en arrangementen.

De hier genoemde prijzen zijn niet meer van toepassing voor nieuwe offertes en boekingen.

Deze pagina blijft tijdelijk online wegens verwijzingen hiernaar in lopende overeenkomsten en offertes. 

Bekijk hier Guido's actuele tariefopbouw.

Tarieven & Offerte

Meest geboekte pakketten en arrangementen

Optie A

Pakket Feest all inclusive DJ Guido Nobel

Optie B

Pakket Lounge all inclusive DJ en pianist Guido Nobel

Optie C

Pakket Ceremonie all inclusive pianist Guido Nobel

Optie D

Arrangement all inclusive DJ en pianist Guido Nobel

Optie E

Arrangement Feest + tweede pakket DJ & Pianist Guido Nobel

Optie F

Optie Q

Pakket Online MuziekQUIZ DJ en pianist Guido Nobel

 Tip 

Bij boeking van Pakket Feest, Pakket Lounge en alle combinatie-arrangementen kun je de MuziekQUIZ voor een gereduceerde meerprijs van € 250 als "offline" variant meeboeken.
Bijvoorbeeld als gezellige onderbreking met spelelement tijdens een borrel, high tea, BBQ, etcetera, of als origineel 'opwarmertje' van je dansfeest.

Aanvullende informatie m.b.t. pakketten en arrangementen

9% BTW is bij alle tarieven op deze pagina inbegrepen.


Reiskosten eigen vervoer (bedrijfsbus) bedragen € 0,45 per kilometer vanaf en retour naar Kampen (Overijssel). Deze kilometerprijs is hoofdzakelijk opgebouwd uit brandstofkosten*, afschrijving en slijtage. Extra onkosten zoals tol en parkeerkosten zijn hierbij niet inbegrepen.
* Omdat heftige schommelingen op o.a. de wereldwijde energie- en brandstofmarkt niet uit te sluiten zijn, kan de uiteindelijke kilometerprijs op de optreeddatum afwijken. E.e.a. altijd naar redelijkheid, billijkheid en in overleg.

 

Feest of evenement in het buitenland of op Wadden-eiland?

Dit is altijd maatwerk, maar om een indicatie te geven: de daadwerkelijke kosten voor overnachtingen, verblijf, vignet, tol, parkeren en/of transport/tickets (boot, trein, vliegtuig, vrachtvervoer), taxi, huurauto, verzekeringen, borgstellingen, transfers, visa, etcetera worden een-op-een doorberekend.
Daar bovenop geldt bij optredens in het buitenland en op Wadden-eilanden een reistijdvergoeding van €70 per uur, berekend op redelijkerwijs te verwachten reis-, transfer- en wachttijden.
Tarieven voor eventuele 'wachtdagen' in overleg, mede afhankelijk van dag van de week en periode (hoog- of laagseizoen).

 

Meerprijs (of minderprijs*) per halfuur extra (of halfuur korter*) optreden bedraagt €50,- inclusief BTW.
* Eventuele minderprijs is uitsluitend van toepassing bij boeking van losse pakketten (opties A, B en C), niet op arrangementen waar al combinatiekorting in verrekend is (opties D, E en F).

* Uitzondering minderprijs: op vrijdagen en zaterdagen (piekdagen) bedraagt de minimale boekingssom exclusief onkosten €950 (hoogseizoen: mei t/m oktober) of €750 (laagseizoen: november t/m april).


Voorwaarde voor combinatievoordeel (Opties D, E en F) is dat dat de geboekte optredens op dezelfde datum en dezelfde locatie plaatsvinden (dat kan ook meerdere ruimtes in / rondom dezelfde locatie betreffen). Bij combinatieboekingen verspreid over meerdere dagen en / of locaties is eventuele combinatiekorting en de hoogte daarvan in overleg.


Tijdens Kerst en Oud & Nieuw gelden hogere tarieven (in overleg). Ook op andere officiële feestdagen kunnen de tarieven afwijken.

Vraag beschikbaarheid / offerte aan