Tarieven & Offerte

Meest geboekte pakketten en arrangementen

Optie A

Pakket Feest all inclusive DJ Guido Nobel

Optie B

Pakket Lounge all inclusive DJ en pianist Guido Nobel

Optie C

Pakket Ceremonie all inclusive pianist Guido Nobel

Optie D

Arrangement all inclusive DJ en pianist Guido Nobel

Optie E

Arrangement Feest + tweede pakket DJ & Pianist Guido Nobel

Optie F

Optie O

Pakket Online MuziekQUIZ DJ en pianist Guido Nobel

Tip: Bij boeking van Pakket Feest, Pakket Lounge en alle combinatie-arrangementen kun je de MuziekQUIZ voor een gereduceerde meerprijs van € 250 als "offline" variant meeboeken.
Bijvoorbeeld als gezellige onderbreking met spelelement tijdens een borrel, high tea, BBQ, etcetera, of als origineel 'opwarmertje' van je dansfeest.

Aanvullende informatie m.b.t. pakketten en arrangementen

 

9% BTW is inbegrepen.


Pakketten en arrangementen zijn exclusief reiskosten en eventuele overige voor het optreden noodzakelijke onkosten (bijvoorbeeld hotelovernachtingen en reis-/wachtdagen bij optreden in het buitenland).


Autokosten bedragen normaliter* € 0,45 per kilometer (bedrijfsbus) vanaf en retour naar Kampen (Overijssel).
* Omdat heftige schommelingen op o.a. de wereldwijde energie- en brandstofmarkt niet uit te sluiten zijn, is het mogelijk dat uiteindelijke kilometerprijs op de optreeddatum afwijkt. E.e.a. altijd naar redelijkheid, billijkheid en in overleg.


Meerprijs (of minderprijs*) per half uur extra (of minder) optreden bedraagt € 50 inclusief BTW.
* Uitzondering minderprijs: op vrijdagen en zaterdagen (piekdagen) bedraagt de minimale totaalprijs € 950 (hoogseizoen: mei t/m oktober) of € 750 (laagseizoen: november t/m april), ook bij een korter optreden dan inbegrepen bij het betreffende pakket.


Voorwaarde voor combinatievoordeel (Opties D, E en F) is dat dat de geboekte optredens op dezelfde datum en dezelfde locatie plaatsvinden (dat kan ook meerdere ruimtes in / rondom dezelfde locatie betreffen). Bij combinatieboekingen verspreid over meerdere dagen en / of locaties is eventuele combinatiekorting en de hoogte daarvan in overleg.


Tijdens Kerst en Oud & Nieuw gelden hogere tarieven (in overleg). Ook op andere officiële feestdagen kunnen de tarieven afwijken.

 

Vraag beschikbaarheid / offerte aan

Naam
E-mail
Telefoonnummer
Datum feest / evenement
Opmerkingen