Live lounge- en achtergrondmuziek

 

Organiseer je een receptie, borrel, high tea of diner en wil je dit informele samenzijn extra stijlvol en/of sfeervol maken?

 

Kies dan voor een pianist die live achtergrondmuziek verzorgt. Guido Nobel speelt als sfeerpianist op subtiele wijze - met een geluidsvolume waarbij iedereen elkaar uitstekend kan blijven verstaan - een zeer breed en tegelijk herkenbaar repertoire:

van jazz, licht klassiek en The Beatles tot de Top 40 van nu, met een muzikale energie die past bij het moment en het gezelschap. Het ontspannen pianospel van Guido voegt een aangename extra dimensie toe aan de gewenste ambiance.

 

Past meer interactiviteit bij de sfeer? Dan ontvangen de aanwezigen Guido's Piano-menukaart. Dit ter inspiratie bij het aanvragen van eventuele verzoeknummers bij de chef achter zijn witte vleugel.

Combinatie 

Lounge-DJ & Pianist in 1

 

Vraagt de gelegenheid om meer dan alleen instrumentale livemuziek? Bijvoorbeeld relaxte beats op de achtergrond of eventueel zelfs een opbouw naar een dansfeest?

Ook hiervoor biedt Guido Nobel een perfecte oplossing: boek hem in dat geval niet alleen als sfeerpianist, maar ook als DJ.

Naast jarenlange professionele ervaring als pianist én als DJ neemt Guido alle benodigde instrumenten en apparatuur van A-kwaliteit mee, waaronder een witte vleugel (digitaal), DJ-apparatuur, passende geluidsinstallatie en sfeer- en/of discolampen.

★★★★★ Fam. Vahl

" Zijn fantastische pianospel in de kerk gaf heel veel extra's, hij stond open voor al onze ideeen, dacht met ons mee en gaf fijne tips.
Extra gaaf was het toen hij de avond begon met pianospel tijdens het diner en daarna het dak er af knalde als dj.
Guido, heel erg bedankt! Mede dankzij jou hadden wij een prachtige dag met een onvergetelijk feest. "