Klantervaringen

Pianist & DJ Guido Nobel

★★★★★ Dorethé Derks

" Guido is een fantastische pianist/dj die op alles inspeelt. hij honoreert al je wensen en niets is te gek. Het pianospel aan het begin van de avond zorgt ervoor dat je rustig met elkaar kunt praten en later op de avond gaat het dak eraf met zijn dj muziek.

Op mijn feest was er nog een zangeres en een ensemble die met Guido hebben gezongen en gespeeld. Zij waren ook erg te spreken over Guido zijn samenspel en muzikaliteit. Chapeau Guido!!

Super bedankt voor alles! "

★★★★★ Wilfred van de Lustgraaf

" Guido is echt een heel plezierig persoon om mee samen te werken. Geen vraag is te gek en hij luistert goed naar je wensen. Hij heeft alle ingrediënten voor een super feest. En dat was het dan ook op onze bruiloft. Als je opzoek bent naar een betrouwbare en goede dj/pianist voor je feest absolute aanrader. "

★★★★★ Zoë van Woudenberg

" Wij hadden Guido voor ons 100 jaar feest geboekt bij de "De Rede"in Dronten.

Guido is zeer vriendelijk en professioneel en heeft naast zijn professionele apparatuur ook kennis van zaken en "voelt" de wensen goed aan.

Nadat onze wensen kenbaar waren , heeft Guido ons feest perfect afgestemd op onze wensen en muziek .

Guido communiceert niet alleen met ons ,maar ook waar het feest gehouden werd zodat alles perfect geregeld was .

Over de avond zelf was er niks anders dan 1 groot feest , Guido kon ook perfect inspelen op wensen van onze vrienden en familie , variërend van aanvraag van muziek tot het afspelen van een filmpje /stukje etc .

Naast de zeer goede bediening van het Rede personeel is dmv van de inzet van Guido , ons feest voor ons en voor onze vrienden onvergetelijk geworden .

Nogmaals dank voor de onvergetelijke avond

Wim & Zoe "

★★★★★ Mooirivier Hotel & Congres

" Mooi pianospel, gevarieerde muziek. Guido speelt goed in op de wensen van de gast. Netjes gekleed. Zeer professionele en vriendelijke houding! "

★★★★★ O B

" Guido heeft onze dag compleet gemaakt hij speelt goed in op je wensen! We kregen van veel gasten te horen dat ze hem erg goed vonden. Als we nog eens een feestje hebben weten we je te vinden Guido! :) "

★★★★★ Bert Janssen

" Volledig in de roos. Guido weet de perfecte sfeer te creëren op het juiste moment. Onze ceremonie begon emotioneel (piano en zang!); had rustig pianospel tijdens en gaf energie aan het einde, om zo iedereen in een goede feeststemming te brengen.

Ook tijdens het feest was de muziekopbouw dik in orde. Sfeervol en luchtig tijdens onze walking dinner en daarna een feilloze opbouw met uiteindelijk een knallend eind. De tijd is voorbij gevlogen.

De DJ/Pianist combinatie maakt dat ons feest een groot succes was. De interactie tussen onze gasten, de catering en Guido hebben het compleet gemaakt.

Naast de goede muziek is Guido een prettige kerel in de omgang. Op tijd aanwezig om alles goed voor te bereiden. Geen stress op de dag zelf. Dus niet alleen tijdens maar ook voor het feest kun je hem er goed bij hebben.

Guido, bedankt & tzt komt er weer een verzoek vanuit Alphen. "

★★★★★ Arina Hooiveld

" Guido Nobel heeft prachtige muzikale kwaliteiten, zoals sfeervol piano spelen. Hij speelt leuk in op situaties op je feest. Heel prettig persoon om je wensen mee af te stemmen. Als DJ voelt hij goed aan wat op je feest past.

Hele sympathieke en evenzo muzikale DJ die je feest echt een feest maakt! "

★★★★★ Apeldoorn 2000

" Guido heeft een geslaagde muzikale invulling gegeven aan de Ladies Day op winkelcentrum 't Fort in Apeldoorn. Het weer zat ons niet mee (hagel in mei), maar de muziek en presentatie van de modeshow was top. "

★★★★★ Sebastiaan en Anne Jansen

" Wij hebben Guido ontmoet op een bruidsbeurs in Arnhem. Wij waren gelijk onder de indruk van zijn pianospel op zijn witte vleugel. Hij vroeg ons op de beurs of hij een liedje mocht spelen voor ons. Dit liedje kende hij nog niet. Nadat hij het liedje op de telefoon had gehoord speelde hij zo al het begin van het liedje. Dat vonden wij zo mooi en knap! Tijdens onze ceremonie heeft Guido op zijn witte vleugel een aantal prachtige nummer gespeeld die hij nog niet in zijn repertoire had. Hij heeft tijdens de ceremonie mijn zusjes op de piano begeleid. Vooraf heeft hij een demo opgenomen waar zij mee konden oefenen. Na de ceremonie (die binnen plaats vond) verplaatste hij zijn apparatuur en de piano naar buiten voor het feest gedeelte. Daar ging hij over als dj. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen en favoriete nummers! Wij raden Guido zeker aan!! "

★★★★★ Arjen

" Na een leuk en ontspannen gesprek hadden wij alle duidelijkheid en informatie binnen. Voor de tijd nog enkele wensen doorgegeven en altijd een snelle reactie. Wij hadden direct het volle vertrouwen in Guido. De leuke combinatie van piano en DJ sprak ons enorm aan. Wij hebben vollop genoten op ons avondfeest! Een echte aanrader!! :) "

★★★★★ Eef

" Guido heeft van onze bruiloft een feest gemaakt, de dansvloer was continu vol en hij speelde goed in op het publiek. De communicatie was ook geweldig! "

★★★★★ Erik Kobes

"Prachtige muziek en professionele aanpak 👌🏼"

★★★★★ Richard Langenberg

" Guido,

super bedankt voor het draaien en piano spelen op onze bruiloft .

Tijdens onze bruidsborrel heb jij bijgedragen tot een gezellig en sfeervol feest.

Afwisseld met piano en draaien van muziek (dj).

Super mooie combinatie.

Wij hebben er mega van genoten.

Een aanrader voor aankomende bruidsparen.

Super veel succes gewenst.

Groeten Richard en Ilona "

★★★★★ Henk Oostendorp

" Al meerdere optredens meegemaakt en altijd perfecte sfeer!

Goede muzikant met een heel mooi concept voor muzikale entertainment. Guido heeft bijna 8 jaar voor ons gewerkt, dus ik weet ook uit eerste hand dat hij 100% betrouwbaar is. Bovenal een prettig persoon in omgang, met fantastische humor. Kortom, van harte aanbevolen! "

★★★★★ Gerietha van de Lustgraaf - Scholten

" Je zou bijna zeggen dat het ongeloofwaardig over komt om zes keer 5 sterren te geven aan Guido Nobel, maar zodra je in contact komt met Guido en hem dan ook als leverancier kiest zul je zien dat ik gelijk heb.

Guido is een prettig persoon om mee samen te werken, hij creëert een contact waarin je je vrij voelt om wensen en mening aan te geven, dat is zeer prettig want het ging bij ons wel om een hele bijzondere dag uit ons leven.

De communicatie verloopt soepel en Guido is zeer bereikbaar in contact. Je zult niet lang op reactie hoeven wachten en dat begint al bij het eerste contact wat je legt/zoekt.

Op het feest bij ons was het onze bruiloft is hij in juiste mate aanwezig, niet op de voorgrond maar ook niet onzichtbaar, ook onder het feest is Guido flexibel en speelt (letterlijk) in op onvoorziene momenten. "

★★★★Sophie & Leo

" Wij hebben een geweldige avond gehad met DJ Guido Nobel, zeer prettig en professioneel iemand die alles kan spelen wat je maar wilt horen. Hij speelde bij ons aan het begin van de avond op de piano (achtergrondmuziek), mensen konden verzoeknummers aanvragen wat toch wel erg leuk is. Later op de avond ging hij aan de slag als DJ. Zeer leuk de combinatie van pianospel en DJ. "

★★★★★ Charlotte Berghuis

" Guido heeft voorafgaand aan de Oostendorp theatershow: 40 jaar Beleef Muziek in de Buitensoos in Zwolle in de foyer op de vleugel gespeeld.

Theaterbezoekers konden hun muzikale wensen noteren op kaartjes die bij de vleugel werden ingeleverd. De interactie met de bezoekers zorgde voor een goede sfeer en Guido liet horen dat hij alle mogelijke genres onder de knie heeft en maakte er absoluut een feestje van! "

★★★★★ Raymond (Ootmarsum)

" Guido is een goede planner, gestructureerd, maar belangrijker nog, luistert goed naar wat de klant wil, en speelt op ieder detail in

top optreden "

★★★★B&G Hekwerk

" Heb goed contact gehad met Guido vooraf en tijdens het feest. Guido stond overal voor open en luistert goed naar de wens van zijn klant. "

 

★★★★★ Fam. Vahl

" Beste Guido,

We kunnen wel stellen dat mede dankzij jou inzet, wij een onvergetelijk mooie bruiloft hebben mogen beleven. Een lied instuderen, een mp-3tje verlengen, oefenen met de zangeressen, mooie muziekblokken maken voor het feest... niks is jou te gek! Je bent echt een topper. Namens ons zelf en al onze gasten, bedankt voor het prachtige feest en je muzikale bijdrage tijdens onze ceremonie.

Het was in één woord, geweldig! "

 

★★★★★ Marleen & Ruud

" Prettige en professionele communicatie. Doet wat hij belooft.

De voorbereiding is super en hij draait echt wat het bruidspaar leuk vindt. Hij start als pianist en wordt daarna DJ. Prachtig concept! Een aanrader! "

★★★★★ Carmen Strous

" Guido is echt te gek! We waren niet perse van plan om livemuziek bij onze trouwceremonie te doen, maar stiekem was het wel een wens. We gingen naar een trouwbeurs voor jurken en kwamen hem daar tegen. Je blijft staan luisteren en ik schoot vol. Vraag mij niet hoe het kwam, maar het gebeurde. Dat is wat hij kan met zijn muziek, mensen raken. De ceremonie was geweldig, de gasten hebben het daar nog over. Ook het feest was echt perfect. Goede communicatie vooraf, voelt de sfeer goed aan en weet hoe het werkt. Zeker een aanrader! "

★★★★★ Henk Konijnenberg

" Guido heeft bij ons opgetreden tijdens de ceremonie van onze bruiloft. Dit was in één woord: Geweldig!!. Hij heeft een grote diversiteit in zijn muziek en denkt goed mee in de mogelijkheden. Ons sprak de persoonlijke benadering aan in combinatie met de mooie pianomuziek. "

★★★★★ Annelies

" Ik wilde mijn 30ste verjaardag graag goed vieren. Met muziek op om te dansen, maar ook rustige muziek tijdens de koffie + taart zodat ik eerst kon bijkletsen met m'n familie en vrienden. Toen kwam ik via via bij Guido terecht. Met zijn slogan ''van kippenvel tot knalfeest' trok hij gelijk mijn aandacht. Na een gesprek bij mij thuis wist ik zeker dat het precies zo zou worden als ik graag zou willen. En dat bleek! Het was een geweldige verjaardag, met veel complimenten voor Guido's piano- en DJ skills van alle aanwezigen. Hij kreeg zelfs bij de "niet-dansers" de voetjes van de vloer. Ik kan hem iedereen aanbevelen! "

★★★★★ Anoniem

" Erg fijne communicatie. We hebben er alle vertrouwen in dat het een top feest gaat worden! "

★★★★★ Bert-Jan & Caroline

" We bevelen Guido Nobel van harte aan! Hij maakt van je trouwdag een echt feestje en neemt echt de tijd om te luisteren naar je wensen en ideeën voor je trouwdag. Hij is professioneel, flexibel, duidelijk en fijn om mee te communiceren. Hij houdt rekening met je muzieksmaak en weet de gasten op de bruiloft op een leuke wijze te betrekken bij het feest. Zelfs voor speciale verzoeken (zoals het oefenen van een lied) maakt hij op gastvrije wijze tijd. Wat je op muzikaal gebied ook wil op je trouwdag, Guido kan door zijn combinatie van piano en DJ in bijna alles voorzien. Guido is een aanrader voor je trouwdag! "

★★★★★ Chiljon en Seline

" Na een leuk kennismakingsgesprek met Guido hadden wij er alle vertrouwen in om Guido als Pianist en DJ te laten spelen op onze bruiloft! We hebben erg prettig contact gehad en kregen snel antwoord op onze vragen. Guido denkt mee, komt met leuke ideeën en is erg flexibel! Tijdens het feest heeft hij op een leuke manier onze neefjes betrokken en zelf een plaatje laten draaien, wat een fantastische ervaring voor ze! Wij hebben genoten, net als onze gasten! We kunnen Guido iedereen aanraden! "

★★★★★ Bruidspaar uit de provincie Flevoland

" Guido nobel speelt goed in op wat er om hem heen gebeurt en voelt daarbij goed de sfeer aan "

★★★★★ Ans Nijman

" Een hoge beoordeling omdat Guido een goede pianist en D.J. is. Guido begrijpt wat mensen graag willen op een feest en stelt zich in dienst van de gasten waarvoor hij de muziek verzorgt. "

★★★★Tonnie & Inge

" Guido heeft de (live) muziek tijdens onze bruiloft verzorgd. Zowel tijdens de voorbereiding als op de middag en avond van het huwelijk was hij attent, flexibel en zeer meedenkend. Hij is duidelijk in zijn communicatie en schept realistische verwachtingen. Onze favoriete nummers had hij binnen no-time in de vingers. Wij vonden het erg mooi dat hij beroemde artiesten (a capella) begeleidt met pianomuziek. Hij trad op als toetsenist, maar wist ook de dansvloer te vullen als DJ. Voor ons was dit een fantastische combinatie. Wij hebben genoten. Tonnie & Inge. "

★★★★★ Annelies Volkers

" Een ontzettende enthousiaste, getalenteerde en zeer vriendelijke pianist én dj! Hij heeft ons trouwfeest helemaal afgemaakt. Het was voor hem geen enkel probleem, ook al waren deze hem niet allemaal bekend, om onze voorgestelde nummers te spelen tijdens onze ceremonie: echt super fijn! Achtergrondmuziek tijdens de borrel en prachtige pianomuziek tijdens het eten. Onze complimenten voor deze gouden muzikant! Aanrader! "

★★★★★ Paul Delgman

" Guido is meedenkend, proactief en weet perfect de sfeer aan te voelen. De combinatie van pianist en DJ is uniek! Eerst de piano als rustige achtergrond muziek en daarna knallen met muziek. Niets is hem te gek, en hij weet er een mooi feest van te maken! "

★★★★★ Seline Westerbeek

" Guido denkt mee, komt met leuke ideeën en is flexibel! Het contact is erg prettig verlopen en hij luistert goed naar je wensen! "

★★★★★ Stéphanie & Erwin

" Guido speelde piano op een bruidsbeurs waar we aan het rondkijken waren en we waren gelijk verkocht ;-)

We hebben hem daarna geboekt voor onze bruiloft.

Bij onze receptie (hij kwam met een hele mooie witte vleugel) speelde hij relaxte achtergrondmuziek en wist met zijn pianomuziek hier een mooie atmosfeer te creëren. 's Avonds ging hij verder als DJ en ging het dak eraf tot in de late uurtjes!

Ook wist hij van onze muziekwensen een hele mooie mix te maken. We kregen zelfs van onze gasten vele complimenten voor de keuze van deze DJ/pianist.

Vanaf het eerste contact hadden we het gevoel in goede handen te zijn, hij was professioneel, zeer sympathiek, flexibel, en dacht mee om deze dag voor ons perfect muzikaal te omlijsten.

Hij wist van onze bruiloft een onvergetelijk feest te maken. Een absolute aanrader! "