DJ voor privé- en bedrijfsfeesten

 

Guido Nobel heeft als missie om jou en je gasten een onvergetelijk mooi feest te bezorgen, of het nu gaat om een intieme borrel of een uitbundige dance party. 

 

Wanneer Guido optreedt als DJ, hoor je dat er een rasmuzikant achter de draaitafel staat.

 

Mede dankzij Guido's jarenlange ervaring én opleiding tot beroepsmusicus heeft hij zich ontwikkeld tot een erkend expert in naadloos live mixen. Hierbij laat hij zich inspireren door onbetwiste grootmeesters zoals Ben Liebrand.

★★★★★ Bert-Jan & Caroline

 

" Hij maakt van je trouwdag een echt feestje en neemt echt de tijd om te luisteren naar je wensen en ideeën voor je trouwdag.

Hij is professioneel, flexibel, duidelijk en fijn om mee te communiceren, houdt rekening met je muzieksmaak en weet de gasten op de bruiloft op een leuke wijze te betrekken bij het feest. "

De DJ voor

feestende fijnproevers

 

De kwaliteit van een DJ hoor je om te beginnen aan de ‘timing’: het exacte moment en de manier waarop de DJ de ene plaat start en mixt met de volgende plaat. Deze timing en ritmische beheersing zijn voor Guido een tweede natuur.

Ben je een geoefend luisteraar, dan hoor je bovendien dat de tonen en akkoorden - ook wel ‘melodie en harmonie’ genoemd - van nummers die Guido met elkaar mixt, zo veel mogelijk bij elkaar passen.

 

De eerder beschreven professionele achtergrond als livemuzikant maken dat Guido Nobel zich op deze vlakken kwalitatief onderscheidt van de meeste andere feest-DJ's en drive-in-shows.

Tel daarbij op zijn vaardigheid tot 'aanvoelen van de zaal' en je hebt met Guido Nobel de perfecte DJ voor feestbeesten én fijnproevers!

Unieke combinatie: Pianist & DJ in 1

Naast de hierboven beschreven timing en harmonie onderscheidt Guido Nobel zich ook met iets anders concreet van verreweg de meeste feest-DJ’s en drive in shows.

 

Je kunt Guido namelijk ook nog eens boeken als pianist: twee muziekacts in één dus, voor een zeer veelzijdig feest. Begin de avond bijvoorbeeld met live achtergrondmuziek met Guido's witte vleugel bij binnenkomst van de avondgasten en laat hem daarna als DJ de energie opbouwen tot een feest waarbij de dansvloer de hele avond gevuld is.

Repertoire & Verzoeknummers

Jij kiest zelf wat voor muziekstijlen Guido op jouw feest of evenement draait.

Tijdens een persoonlijk voorbereidingsgesprek en contact daarna brengt hij onder andere jouw muzikale wensen in kaart: de muziek die jij leuk vindt, de muziek die jouw gasten waarschijnlijk leuk vinden en net zo belangrijk: de muziek die jijzelf absoluut niet wilt horen. De door jou gewenste sfeer en muzikale voorkeuren bepalen tevens voor een groot deel hoe Guido omgaat met verzoeknummers van jouw gasten.

 

Je kunt erop rekenen dat hij hierin ook van tevoren actief met je meedenkt.

Guido kan de gewenste sfeer creëren met een combinatie van vrijwel alle gangbare genres en tevens enkele zeer specifieke genres, van borrel tot feest.

 

Denk hierbij aan Top 40, Dance, Trance, House, Happy Hardcore, Apres-Ski, R&B, Hiphop, Bubbling, 50’s, 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s, Dance Classics, Disco, Soul, Funk, Top 100, Latin, Top 2000, 'Vrienden van Amstel', 'Het Foute Uur' / 'Die Verrückte Halbe Stunde', Reggaeton, Salsa, Rock en Pop.

Jouw wensen en een goede voorbereiding

Het allerbelangrijkste blijft dat een DJ goed voorbereid is, jouw voorkeuren kent en jouw gasten - op en buiten de dansvloer - aanvoelt voor de juiste plaat op het juiste moment.

En daar kun je bij Guido op vertrouwen.

 

Dit begint bij een goed luisterend oor voor jouw wensen, zowel in het contact van tevoren als tijdens het feest zelf.

De beste apparatuur voor jouw feest

Boek je Guido Nobel als DJ en/of pianist op jouw feest, dan kies je niet alleen voor een muzikale vakman, maar ook voor muziekinstrumenten, dj-, licht-, geluidsapparatuur van de hoogste kwaliteit.

 

Guido werkt uitsluitend met A-merken waar hij - en dus ook jij en je gasten - op kunnen bouwen en optimaal van kunnen genieten.