Jullie trouwfeest verdient een supermuzikale DJ

 

Jullie bruiloft wordt een onvergetelijk mooie dag, waarbij jullie niets aan het toeval overlaten. Op deze dag willen jullie alles tot in de puntjes geregeld hebben, ook als het gaat om jullie avondfeest.

Willen jullie een prachtig trouwfeest waar jullie zelf en jullie gasten een jaar, of zelfs jaren later nog steeds over praten? En een dansvloer die de hele avond vol staat?

Kies dan voor een professionele en ervaren allround bruiloft-DJ:

 • die past bij jullie eigen muzieksmaak en -wensen;

 • die als geen ander ‘de zaal’, oftewel jullie als bruidspaar + jullie gasten, aanvoelt;

 • die ook verzoeknummers van jullie gasten draait, zolang deze nummers passen bij de door jullie gewenste sfeer;

 • en waarmee jullie een persoonlijke klik hebben.

Is Guido Nobel ook voor jullie huwelijksfeest de perfecte DJ?

Met de informatie, video's, foto's, ervaringen van andere bruidsparen en Guido's verdere portfolio op deze pagina en kun je die vraag waarschijnlijk al snel beantwoorden.

Daarom DJ Guido Nobel:

1 | Ervaren muziekprofessional

Guido Nobel (1984) heeft ruim 18 jaar professionele optreedervaring tijdens bruiloften, feesten en andere gelegenheden. In de loop van de jaren heeft Guido een zeer brede muziekcollectie met duizenden dans- en feestnummers opgebouwd, van vroeger tot nu, gesorteerd op o.a. muziekstijl, intensiteit, tempo en toonsoort. En uiteraard groeit deze collectie nog steeds.

Guido's stijl van draaien is geïnspireerd op die van 'mixgrootmeester' Ben Liebrand.

 

Wist je trouwens dat Guido in 2008 is afgestudeerd als eerste pianist en toetsenist ooit aan de Rockacademie in Tilburg? Boeken jullie hem als DJ, dan staat er op jullie trouwfeest dus een rasmuzikant achter de draaitafel... en dat hoor je!

Kortom: een DJ voor zowel de feestbeesten als de fijnproevers op jullie bruiloft.

2 | De hele avond een volle dansvloer

Is jullie wens dat de dansvloer gevuld blijft tijdens jullie avondfeest?
Dit kunnen jullie absoluut aan Guido toevertrouwen.
Hij weet wat hij draait, voelt het publiek feilloos aan en draait - zolang het aansluit bij de sfeer die jullie als bruidspaar willen - ook verzoeknummers van jullie gasten.
Hierbij gebruikt Guido de microfoon weinig: alleen daar waar gepast of noodzakelijk.
De muziekkeuze en zijn ambachtelijke stijl van mixen maken bij deze DJ de sfeer.

3 | Zeer tevreden bruidsparen, uitstekend beoordeeld

Bruidsparen (en ook andere opdrachtgevers) waarderen Guido als DJ en als muzikant gemiddeld met:

 • een 9,9 uit 10 op ThePerfectWedding (22 beoordelingen op het moment van schrijven);

 • en een 4,9 uit 5 sterren op Google (30 beoordelingen op het moment van schrijven).

> Lees hier alle reviews.

4 | Extra optie (tip!): ook te boeken als Pianist

Zoals hierboven al beschreven, heeft Guido een achtergrond als beroepsmusicus.
Op jullie trouwdag zijn er meerdere momenten waarvoor je hem kunt boeken als pianist met zijn eigen witte vleugel, om daarna tijdens jullie feest het dak eraf te knallen als DJ.

Een paar voorbeelden:

 • Live jazzy / easy listening pianomuziek aan het begin van jullie avondfeest (zonder meerprijs).
  Voor een ongedwongen sfeer met livemuziek waarbij iedereen elkaar nog goed kan verstaan.
  Hierna, bijvoorbeeld vanaf jullie openingsdans, gaat Guido verder als DJ en wordt de energie opgebouwd tot een spetterend knalfeest;

 • Relaxte live pianomuziek op de achtergrond tijdens jullie huwelijksdiner;

 • Lounge-DJ, pianist of combinatie van Pianist & Lounge-DJ in 1 tijdens de middagreceptie, borrel, barbeque, high tea, of buffet;

 • Pianist tijdens jullie huwelijksceremonie. Guido studeert jullie speciale liedje(s) voor jullie in, van klassiek, jazz, rock en pop en musical tot romantische ballads;

 • Of een combinatie van bovenstaande naar wens.

> Beluister hier fragmenten van Guido op piano.

Muziekfragmenten Guido Nobel
als ceremoniepianist:

Studiocompilatie (video) Guido Nobel als
Pianist & DJ in 1: Ibiza Sunset

5 | Apparatuur en instrumenten van het hoogste niveau

Een DJ of artiest kan nog zo goed zijn, een optreden op jullie trouwfeest valt of staat evengoed bij de kwaliteit en betrouwbaarheid van alle apparatuur en instrumenten waarmee gewerkt wordt. Clichés zijn vaak waar, ook voor muzikanten: een ketting is zo sterk als de zwakste schakel.
Van geluidsinstallatie, DJ-apparatuur, lichteffecten, sofware, piano/vleugel, statieven, microfoons en bekabeling tot zijn bedrijfsbus: Guido werkt met uitsluitend met 'spullen' van onbetwiste A-kwaliteit, waarop hij - en dus ook jullie en jullie bruiloftgasten - kunnen bouwen, tot en met de allerlaatste noot van de laatste dans.

6 | 100% Feestgarantie met backup-DJ

Allereerst een geruststellende gedachte: het is in de honderden optredens waarvoor Guido geboekt is nog nooit gebeurd (even afkloppen...) dat hij lastminute een optreden heeft moeten annuleren, of vervanging heeft moeten optrommelen.
Voor jullie als bruidspaar is het allicht een nóg fijnere gedachte dat er toch een backup-plan is, mocht er aan de zijde van Guido ooit sprake zijn van een calamiteit, ziekte of andere overmacht. Hij werkt hiervoor samen met een groot netwerk van collega-DJ's en bureaus, zodat ook in het uiterste geval jullie feest altijd doorgaat met een gelijkwaardige DJ.

dj_guido_tuxedo_smoking

7 | Muzikaal maatwerk & Persoonlijk contact

Welke muziek horen jullie zelf graag op jullie trouwfeest? Hebben jullie min of meer dezelfde muzieksmaak, of zit er veel verschil tussen? Gaan jullie een openingsdans doen en zo ja, op welke muziek? Staan jullie graag in het middelpunt van de belangstelling, of juist niet? Welke muziek willen jullie absoluut niet horen tijdens jullie feest? En hebben jullie nog specifieke wensen voor het geluidsvolume of de lichtshow?

In een persoonlijk kennismakingsgesprek met Guido komen onder andere dit soort vragen aan bod. Maar geen paniek: er hoeft tijdens het gesprek nog niks 'dichtgetimmerd' te worden. Alle wensen en voorkeuren die jullie eventueel al wel duidelijk hebben voor julliezelf, noteert Guido alvast in een Muzikaal Draaiboek. Jullie kunnen dit persoonlijke draaiboek op een later moment in alle rust uitgebreid aanvullen en eventueel wijzigen, met voor Guido uiteindelijk altijd één onderliggende missie:

Voor jullie én jullie gasten een onvergetelijk en verrassend mooi feest dat helemaal past bij jullie als bruidspaar!